Dames


Diverse trendy kapsels & stijlen 

WEAVING

De haarspecialisten van Beauty Salon Black & White kunnen uw haar verlengen of meer volume geven. Bij weaving wordt een speciale vlechttechniek gebruikt.

Bij deze techniek wordt er een platte vlecht tussen het haar gevlochten, deze platte vlecht dient als basis waar vervolgens het haar aan wordt genaaid.

Het aantal platte vlechten op het hoofd variëert van 2 tot 6 banen, afhankelijk van hoeveel banen u in uw haar wilt hebben. Het haar moet minstens 10 centimeter lang zijn voor weaving. Afhankelijk van de gewenste banen duurt het inweven van het haar tussen twee en zes uur. Het is mogelijk om gekleurde strengen in te weven voor een speciaal effect.

Wij kunnen uw haar losmaken, wassen en weven van uw eigen haar of extensions zoals u dat wenst. Indien wenselijk uiteraard ook invlechten. Beauty Salon Black & White heeft een groot assortiment van natuurlijk en kunstmatig haar in diverse kleuren en stijlen.

De overige behandelingen zijn:

Wassen, föhnen, tangen, stomen, knippen, tangen, stijlen, relaxen, verven voor lang en kort haar (ook voor extensions), krullen voor lang en kort haar, gel twist, dreadlocks voor lang en kort haar, invlechten voor lang en kort haar (natuurlijk – of imitatie haar), cornrows en braids.

Verwen uzelf en kom heerlijk tot rust in onze salon! Kom gerust gezellig langs voor overige vragen of advies.

Bel ons tel: 036 711 61 00 of neem hier contact op. Bekijk hier algemene voor en na foto’s van resultaten van de behandelingen in Beauty Salon Black and White.

Openingstijden:

Di t/m do 09:00u – 18:00u
Vr 09:00u – 21:00u
Zat 09:00u – 17:00u


Comments are closed