Dameskapper Almere


Black and White dameskapper Almere.

Ben jij ook toe aan een nieuw kapsel? Wil je je huidige model laten bij knippen? Wacht niet langer en kom gezellig langs bij Beauty salon Black and White dameskapper Almere. Wij bieden een complete kappersbeurt en gratis advies van een specialist die op de hoogte is van de allerlaatste trends. Jouw haren worden gewassen, geknipt, verzorgd met een haarmasker en tot slot netjes in model geföhnd en gestyled. Ook voor de mannen worden de haren gewassen, geknipt en gestyled! Jij loopt er weer helemaal stralend bij! Onze haarspecialiste beschikken over verschillende technieken. De haarspecialisten kunnen hierdoor verschillende behandelingen aanbieden. Verwen uzelf en kom heerlijk tot rust in onze salon. mocht u vragen hebben of behoefte aan advies, staat u vrij om even langs te komen in onze salon. Bel ons tel: 036 711 61 00 of neem hier contact met ons op. bekijk hier algemene voor en na foto’s van resultaten van de behandelingen in Beauty Salon Black and White dameskapper Almere.

Weaving

De haarspecialisten van Beauty Salon Black and White dameskapper Almere kunnen uw haarverlengen of meer volume geven. Bij weaving wordt er gebruik gemaakt van een speciale vlecht techniek. Bij deze techniek wordt er een platte vlecht tussen het haar gevlochten. Deze platte vlecht dient asl basis waar vervolgens het haar aan vast wordt genaaid. Het aantal platte vlechten op het hoofd is afhankelijk van hoeveel banen u in uw haar wilt hebben. Dit variëert van 2 tot 6 banen. Het haar moet minstens 10 cm lang zijn voor weaving. Afhankelijk van de hoeveelheid banen duurt het inweven van het haar tussen twee en zes uur. Het is bij ons mogelijk om gekleurde stregen in te weven voor een speciaal effect. Wij kunnen uw haar losmaken, wassen en weven an uw eigen haar of extensions zoals u dat wenst. Indien wenselijk is het ook mogelijk uw haar te laten invlechten. Beauty Salon Black and White dameskapper Almere heeft een groot assortiment van natuurlijk en kunstmatig haar in diverse kleuren en stijlen.

Dameskapper Almere Black and White Beauty Salon.

Ben erg goed geholpen! Ik vond het erg moeilijk om de juiste haarstyle te vinden die mij passend was. De haarspecialist heeft mij goed geholpen en duidelijk advies gegeven. Onder het genot van een lekker bakje koffie ben ik goed en vriendelijk geholpen. Opzoek naar een dameskapper Almere, Black and Beauty is echt een aanrader.

behandelingen.

Bij ons kunt u voor meer dan alleen uw haren laten knippen terecht. Bij ons kunt u ook terecht voor een manicure. Uw nagels reinigen, bij vullen of een compleet nieuwe set. Door ons brede assortiment heeft u de mogelijkheid te kiezen uit een French manicure of verschillende soorten prachtige designs. Wij bieden een Pedicure behandeling voor vrouwen en mannen aan. Neem bij ons plaats in de heerlijke massage stoel en laat uw voeten verwennen. De haar specialisten van kapper Almere Beauty Salon Black and White kunnen uw haar verlengen of meer volume geven. Bij weaving wordt een speciale vlecht methode gebruikt. Heren kunnen bij ons terecht voor baard contouren. De dames kunnen bij ons hun make up laten doen. Wij gaan er van uit dat u tevreden de salon zult verlaten. Kijk hier voor de meest actuele prijslijst. 


Comments are closed