Extensions Almere


Haar extensions Almere

Bij weaving wordt er gebruik gemaakt van een speciale vlecht techniek. Bij deze techniek wordt er een platte vlecht tussen het haar gevlochten. De platte vlecht is de basis waar het wave haar aan vast wordt genaaid. Het aantal platte vlechten varrieert van 2 tot 6 banen. Het haar moet minstens 10 centimeter lang zijn voor weaving. Afhankelijk van de gewenste banen duurt het inweven van het haar tussen de twee en zes uur. De haar specialisten van Black and White kunnen uw haar verlengen of meer volume geven. Het is mogelijk om gekleurde strengels in te weven voor een speciaal effect. Beauty Salon Black and White verkoopt REMY haar extensions. De haar extensions van REMY bestaat uit 100% echt haar, en is van de beste kwaliteit voor een scherpe kwaliteit. REMY haar extensions kunt u steilen, krullen en verven, kortom alles wat u ook met uw eigen haar doet is mogelijk met onze extensions. Weaves en haar extensions Almere zijn een accessoire, waarmee jij jouw stijl, look en garderobe compleet maakt. Het extensions Almere haar van Beauty Salon Black and White is jouw luxury fashion item. Het goed verzorgen van wave haar is erg van belang. Om zo lang mogelijk plezier van uw wave haar is het belangrijk het op de juiste manier te verzorgen. De Haar extensions Almere moet net als uw eigen haar geworden als het haar vies of vettig is. Om te voorkomen dat het haar droog wordt, is het van belang de juiste maatregelen te nemen. De juiste styling producten houden uw haar in belang en voorkomt droogte.

Kinder kapper Beauty Salon Black and White

Bij het knippen van een kinder hoofdje komt veel bij kijken. Kinderen hebben moeite met stil zitten, of kunnen dit helemaal niet. Het knippen van een kinder hoofdje is niet evident. Vele kappers zien de allerkleinste liever niet komen.  Beauty Salon Black and White is een kapsalon waar ouders en hun kinderen terecht kunnen voor een modieus kapsel. Onze kappers zijn gespecialiseerd in het knippen van kinder haren. Met kinderen weten wij wel raad. Het hele gezin kan bij ons terecht.

Extensions Almere bij Black and White

Mijn haar extensions zijn voor mij een belangrijk onderdeel van mijn uiterlijk. Het is dan ook voor mij erg belangrijk dat dit goed en mooi gebeurt. Beauty Salon Black and White neemt echt de tijd voor precisie en kwaliteit. Je wordt erg vriendelijk behandeld, en je krijgt met regelmaat wat te drinken aangeboden. Dit is voor mij erg van belang aangezien ik er een aantal uren moet doorbrengen. Voor mooie haar extensions Almere ben je bij Beauty Salon Black and White aan het juiste adres.

Heren knippen bij Black and White Beauty Salon

Bij Beauty Salon Black and White kunnen heren terecht voor een degelijke knipbeurt. Het haar zullen we wassen, knippen, drogen en styling. Voor het contouren van de baard, kunt u ook bij ons terecht. Bij ons staat het sociaal contact centraal. Beauty Salon Black and White is een kapsalon waar mannen onder genot van een kop koffie, een babbeltje kunnen maken terwijl hun haar geknipt wordt. Spring even binnen en laat je haar knippen. Bij Beauty Salon Black and White is dat de belangrijkste hoofdzaak!


Comments are closed