Herenkapper Almere


Black and White herenkapper Almere.

Bij beauty Salon Black and White herenkapper Almere kunt u terecht voor een degelijke knipbeurt. U kunt bij ons terecht om uw haar te laten wassen, knippen, drogen, styling en contouren met baard. Beauty Salon Black and White heren kapper Almere is een plaats waar mannen een babbeltje kunnen houden terwijl onder tussen hun haar geknipt wordt. Spring even binnen en laat je haren knippen onder genot van een bakje koffie. Spring even binnen en laat je haar knippen. Bij Beauty Salon Black and White herenkapper Almere ben je er van verzekerd dat er aandachtig naar jouw wensen wordt geluisterd. Door dat we echt luisteren naar jouw wensen zal jouw haar geknipt worden naar jouw persoonlijkheid en lifestyle. Beauty Salon Black and White herenkapper Almere is een sfeervolle, trendy en professionele salon gelegen in Almere buiten. De salon ligt op slechts 400 meter van het station Almere Oostvaarders. Verwen uzelf en kom heerlijk tot rust in onze salon.  Bel ons Tel: 036 711 61 00 of neem hier contact op.

Black And White kinderkapper Almere.

Bij Black and White Beauty Salon weten wij ook raad met kinderen. Hier kunnen vaders en moeders samen met hun kinderen terecht voor een modieus kapsel. Als je je specialiseert in het knippen van kinder haren, komt er nou eenmaal veel bij kijken. Een kinder kopje knippen is niet evident. Kinderen hebben moeite met lang stil zitten of kunnen dit helemaal niet. Door dat het niet gemakkelijk is om een kind te knippen zien de meeste kappers de allerkleinste liever niet komen. Black and White heeft zich gespecialiseerd in het knippen van kinderen. De kleintjes zijn voor ons geen enkel probleem. U kunt zich rustig laten knippen of genieten van een kopje koffie als wij uw kind een trendy kapsel geven.

Door Black and White herenkapper Almere liep ik er stralend bij.

Als man zijnde is het altijd moeilijk een kapper te vinden. Voor de dames is er op elke hoek wel een kapper. Toen kwam Black and White Beauty Salon tegen. Hier kon ik terecht voor een goed geknipt kapsel en mijn baard te laten contouren. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en kreeg een lekkere kop koffie aangeboden. Black and White herenkapper Almere zorgt er voor dat je er weer stralend bij loopt!

Weaving

de haar specialisten van Black and White kunnen uw haar meer volume geven og verlengen. Bij weaving wordt er een speciale vlecht techniek gebruikt. Er wordt een platte vlecht tussen het haar gevlochten, deze platte vlecht is de basis waar het haar vervolgens wordt aan genaaid. Het aantal vlechten varieert naar uw wensen van 2 tot 6 banen. Om weaving toe te kunnen passen, moet het haar minstens 10 centimeter lang zijn. Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid banen, duurt het inweven van het haar tussen de twee en zes uur. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om gekleurde strengen in te weven voor een speciaal effect. Wij kunnen oude weaving er uithalen, wassen en weven met uw eigen haar of extensions. Beauty Salon Black and White heeft een ruim assortiment van natuurlijk en kunstmatig haar in diverse kleuren en stijlen.


Comments are closed