Kapper Almere


Kapper Almere Black and White Beauty Salon.

Ben jij ook weer toe aan een nieuw  kapsel, of wil je het gewoon jou model bij laten knippen? In onze salon hebben wij alle tijd en aandacht voor jou. Even ontspannen en nergens aan denken, dat staat bij ons centraal. Jij krijgt een complete kappersbeurt en gratis advies van onze specialist. Onze specialist is op de hoogte van de allerlaatste trends. Jouw haren worden gewassen, geknipt, verzorgd met een haarmasker en tot slot netjes in model geföhnd en gestyled. Bij de mannen worden de haren ook gewassen, geknipt en gestyled. Wij zorgen er voor dat je er straks weer stralend bij loopt. Bij Kapper Almere Beauty Salon Black and White staat het sociale contact centraal, terwijl wij jouw haren knippen kan jij gezellig een babbeltje houden. Ook met kinderen weten wij raad. Kapper Almere Beauty Salon Black and White is een kapsalon waar mama’s en hun kinderen terecht kunnen. Veel kappers zien de allerkleinste liever niet komen. Een kinderkopje knippen is niet evident. Kinderen kunnen nou eenmaal niet lang stilzitten, of helemaal niet stil zitten. Er komt veel bij kijken als je je specialiseert in het knippen van kinderen. Met kinderen weten wij wel raad. Afspraak maken.

Haar Extensions

Bij waeving wordt een speciale vlechttechniek gebruikt. De specialisten van Kapper Almere Black and White Beauty Salon kunnen uw haar verlengen of meer volume geven. Kapper Almere beauty Salon Black and White verkoopt REMY haarextensions. REMY haarextensions bestaat uit 100% echt haar van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Extensions die uit 100% haar bestaat mag je steilen, krullen, kleuren, opsteken, kortom alles wat u met uw eigen haar ook kunt doen is mogelijk. Haarextensions zijn een accessiore waarmee jij je stijl, garderobe en look compleet maakt. De verzorging van je wave is net zo belangrijk als de kwaliteit. Wave haar moet net als je natuurlijke haar gewassen worden als het haar vettig is of te veel viezigheid bevat. Om droog haar te voorkomen is het belangrijk de juiste maatregelen te nemen. Dit geldt voor zowel uw eigen haar als voor uw wave haar. Een belangrijk onderdeel om droog wave haar te voorkomen is het gebruik van de juiste stylingproducten. Houd uw haar in balans en voorkom droogte. Wilt u op de hoogte blijven van onze producten, acties of trends kom langs of neem contact met ons op. Wij zijn pas tevreden als u tevreden de salon verlaat.

Kapper Almere Beauty Salon Black and White.

Mijn haar is prachtig gestyled onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Ook mijn dochter heeft nu weer een mooi geknipte kop. Mijn dochter zit nooit stil en is dus lastig te knippen maar dat was hier geen probleem. Opzoek naar een kapper Almere? Beauty Salon Black and White is echt super!

Behandelingen.

Bij ons kunt u voor meer dan alleen uw haren laten knippen terecht. Bij ons kunt u ook terecht voor een manicure. Uw nagels reinigen, bij vullen of een compleet nieuwe set. Door ons brede assortiment heeft u de mogelijkheid te kiezen uit een French manicure of verschillende soorten prachtige designs. Wij bieden een Pedicure behandeling voor vrouwen en mannen aan. Neem bij ons plaats in de heerlijke massage stoel en laat uw voeten verwennen. De haar specialisten van kapper Almere Beauty Salon Black and White kunnen uw haar verlengen of meer volume geven. Bij weaving wordt een speciale vlecht methode gebruikt. Heren kunnen bij ons terecht voor baard contouren. De dames kunnen bij ons hun make up laten doen. Wij gaan er van uit dat u tevreden de salon zult verlaten. Kijk hier voor de actuele prijslijst


Comments are closed