Kinderen knippen Almere


Kinderen knippen Almere, voor ons geen probleem.

Beauty Salon Black and White is een kapsalon waar ouders en hun kinderen terecht kunnen. Bij ons kan het hele gezin terecht voor een modieus kapsel. Er komt veel bij kijken het knippen van kinderen. Het specialiseren in het knippen van kinderen, is dan ook een uitdagende taak. Veel kapsalons zien daarom de aller kleinste liever niet komen. Black and White zag deze uitdaging, als een leuke uitdaging. Een kinder hoofdje is niet evident. Kinderen hebben moeite met lang stil zitten, of kunnen helemaal niet stil zitten. Black and White kinderen knippen Almere weet hier wel raad mee. Bij ons kunt u met uw kind terecht voor het wassen, knippen en style van hun haar. De kleine dames kunnen bij ons ook terecht voor, invlechten, braids en cornrows. Kinderen knippen Almere, voor ons geen probleem.                                       maak nu online een afspraak.

Haar Extensions

Bij weaving wordt er gebruik gemaakt van een speciale vlecht techniek. Onze haar specialisten kunnen uw haar verlengen of meer volume geven. Beauty Salon Black and White verkoopt REMY haar extensions. REMY haar extensions bestaat uit 100% echt haar, en is van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De haar extensions kunt u steilen, krullen en verven, kortom alles wat u met uw eigen haar doet is mogelijk met onze extensions. Haar extensions en weaves zijn een accessoire, waarmee jij jou stijl, look en garderobe compleet maakt. Het haar van Black and White Beauty Salon is jouw luxury fashion item. Het verzorgen van wave haar is erg van belang. Om lang plezier te hebben van uw wave haar is het belangrijk het op de juiste manier te verzorgen. Wave moet net als je eigen haar gewassen worden als het haar vettig is of vuiligheid bevat. Om te voorkomen dat het haar droog wordt, is het van belang de juiste maatregelen hier tegen te nemen. Het juiste styling product houd uw haar in balans en voorkomt droogte.

Kinderen knippen Almere.

Mijn dochter is was al met een flinke bos haar geboren, hierdoor moesten wij op jonge leeftijd al met haar naar de kapper. Hierdoor ging ik op zoek waar ze kinderen knippen Almere. Aangezien mijn dochter nog jong is, is stil zitten een lastige taak. Bij veel kapsalons wilde ze hier niet aan beginnen, of probeerde het maar kwam er geen mooi model in. Op advies van een moeder op de peuterspeelzaal kwam ik terecht bij Beauty Salon Black and White. Ze namen echt de tijd voor het knippen van mijn dochter, met als resultaat een mooi en modieus kapsel. Kinderen knippen Almere laat ik voortaan bij Black and White doen!

Heren kapper Beauty Salon Black and White.

Bij Beauty salon Black and White zijn de heren van harte welkom. Hier kunt u terecht voor een degelijke knip beurt. Het haar wordt bij ons gewassen, geknipt, gedroogd en gestyled. Ook kunt uw bij ons terecht voor het contouren van de baard. Hier staat het sociaal contact centraal. Beauty Salon Black and White is een plek waar je rustig een babbeltje kunt houden terwijl uw haar wordt geknipt. Dit is allemaal mogelijk onder het genot van een lekker kopje koffie. Spring even binnen en laat je haar knippen, bij Beauty Salon Black and White is dat de hoofdzaak.


Comments are closed