Knippen Almere


Beauty Salon Black and White knippen Almere

Beauty Salon Black and White is een kapsalon waar het hele gezin terecht kan. Welke afkomst je hebt is voor ons geen probleem, wij knippen Europees en Afro kapsels. Onze specialisten hebben echt een passie voor mooi en verzorgd haar. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste style en trends. Bij ons kunt u terecht voor modelknippen voor dames, heren en kinderen. Dit gebeurt in de nieuwste stijl of geheel naar eigen wens. De haarspecialisten kunnen uw haar verlengen of meer volume geven met weaving. Ze beschikken over de speciale vlecht techniek. Uw nagels laten reinigen, bijvullen of een hele nieuwe set nagels? Heerlijk in de massagestoel uw voeten laten verwennen? Beauty Salon Black and White biedt u deze mogelijkheid aan tijdens onze manicure en pedicure. De here kunnen bij ons terecht voor het contouren van hun baard. Overige behandelingen zijn:

 • Wassen
 • Föhnen
 • Tangen
 • Stomen
 • Tangen
 • Stijlen
 • Verven voor lang en kort haar
 • Krullen voor lang en kort haar
 • Gel twist
 • Dreadlocks voor lang en kort haar
 • Invlechten voor lang en kort haar
 • Cornrows
 • Braids

Maak nu online een afspraak.

Kinderen knippen Almere

Beauty Salon Black and White is een kapsalon waar ouders en hun kinderen terecht kunnen voor een modieus kapsel. Wanneer je je wilt laten specialiseren van het knippen van kinder hoofdjes komt er veel bij kijken. een kinder hoofdje is niet evident. Kinderen hebben moeite met lang stil zitten of kunnen helemaal niet stil zitten. Veel kappers zien de aller kleinste daarom liever niet komen. Beauty Salon Black and White weet wel raad met de aller kleinste en geeft ze met veel liefde een trendy kapsel. Zo kunt u als ouder uw eigen haar laten knippen of lekker genieten van een kopje koffie, wanneer wij uw kinderen knippen. Verwen uzelf en kom heerlijk tot rust in onze salon. Kom gerust gezellig langs voor overige vragen of advies over knippen Almere.

Mijn haren laten knippen Almere.

Beauty Salon Black and White is een hele gezellige kapsalon. Super service en perfecte styling. Er wordt echt geluisterd naar mijn wensen. Ook voor een goede pedicuren en manicuren kan je bij hun terecht. Je krijgt ook heel vriendelijk een kopje koffie aangeboden. Wie zijn haren wilt knippen Almere is Beauty Salon Black and White aan te raden!

Weaving

De haar specialisten van Beauty Salon Black and White bieden uw de mogelijkheid aan om uw haar te laten verlengen of meer volume te geven. Bij weaving wordt er gebruik gemaakt van een speciale vechttechniek. Bij deze techniek wordt er een platte vlecht tussen het haar gevlochten. De platte vlecht dient als basis waar vervolgens het wave haar aan vast wordt genaaid. Het aantal vlechten op het hoofd kan variëren van 2 tot 6 banen. De hoeveelheid banen is afhankelijk van hoeveel banen u in uw haar wilt hebben. Voor weaving moet het haar minstens 10 cm lang zijn. Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid banen in het haar, duurt het inweven van het haar tussen de 2 en 6 uur. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om gekleurde strengen in te weven voor een speciaal effect. Beauty Salon Black and White heeft een ruim assortiment van natuurlijk en kunstmatig haar in diverse kleuren en stijlen. Bij ons kunt u terecht om uw haren te laten stijlen en knippen Almere.


Comments are closed