Onze partners


Beauty Salon Partners logo 100-100 ANKOANKO – Koninklijke | Algemene Nederlandse Kappersorganisatie De ANKO staat voor een professionele kappersbranche en is daarmee dé ondernemersvereniging voor alle kapperondernemers in Nederland. Er bestaan ruim 19.000 kapsalons in Nederland. Maar liefst 6.400 kapperondernemers zijn bij ons aangesloten.

 

Beauty Salon Partners treatwell logo 100-100 “Een hotel, vliegreis of pizza zoek en boek je tegenwoordig online. Maar waarom kan dat niet bij de kapper, een schoonheidssalon of een massage? Daarom gaan wij met Treatwell de weg wijzen naar de juiste plek om te ontspannen of aan je uiterlijk te werken.”

 

Beauty Salon Partners design essentials logo 100-100Design Essentials is met hart en ziel toegewijd aan het bieden van unieke kwaliteitsproducten, ongeëvenaarde educatie en marketingondersteuning en is vastbesloten de distributie volledig onder controle te houden. Design Essentials heeft veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van eigen merk producten van hoge kwaliteit.

 

Beauty Salon Partners logo mizani 100-100Het exclusieve en professionele merk MIZANI bestaat uit een volledige lijn van professionele treatments, relaxers, shampoo’s, conditioners en stylingproducten. Deze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeftes van black & mixed hair. Op basis van botanische ingrediënten, werken de producten op zachte wijze om schoonheid en chemie in balans te brengen.

 

Beauty Salon Partners kera carel logo 100-100KeraCare het meest bekende merk van Avlon Industries USA is wereldwijd al 25 jaar leading als het gaat om black- en mixed hair verzorgingsproducten. Met ruim 20 jaar ervaring in haarstyling voor afro haar, Aziatische en Europees haar, kunnen wij jou adviseren over de beste KeraCare voor jouw haartype. Without sacrificing the strength and health of your hair or scalp.

 

Beauty Salon Partners logo 100-100 SHEADO Sheado (spreek uit sjeedoo) met producten voor kroeshaar en krullen gemaakt met biologische en natuurlijke ingredienten. De producten zijn geschikt voor verschillende haartypen. Gebruik ze voor je loshangende krullen, twists, twist outs, afro’s en vlechten. Onze producten bevatten geen minerale olie, sulfaten, siliconen, parabenen, synthetische kleurstoffen en ze zijn niet op dieren getest.

 


Comments are closed